kuva

kuva

perjantai 28. joulukuuta 2012

Kukka ja Koda - pentuja vkolla 8/2013

Omat koirani, Kukka ja Koda. Taas piti aloittaa uusi blogi :))

Kukkalla on ennenkin ollut Rakkaus-pentue, mutta tämä pentue tulee olemaan SUUREN rakkauden pentue. Nimittäin Kukka suorastaan rakastaa Kodaa ja edellä mainitusta syystä olisimme voineet nimetä tämänkin pentueen Rakkaus-pentueeksi. Mutta nimeämme nyt tulevan pentueen Mode-pentueeksi isän virallisesta nimestä muokattuna.

No, hieman taustaa tälle pentueelle. Kukka (Nicolen Festina Lente) on ensimmäinen itse kasvattamani havanna. Ihana ikiliikkuja, ikuinen nuori, iloinen, jutteleva, leikkisä, veikeä ja niin hellyydenkipeä rapsuteltava tyttö. Kukalla on ollut kahdet pennut aiemmin (Rakkaus-pennut ja K-pennut). Kummastakin olen jättänyt sijoitukseen yhden tytön. Kukalla on terveet silmät (ei oireita) ja 0/0 polvet edelleen neljän vuotiaana. Kukka on palkittu näyttelystä erinomaisella.

Koda (Nicondoes Depeche Mode) on ystäväni Terhin (kennel Kinway) kanssa Tanskasta tuotu uros, jonka emä on tanskalainen ja isä saksalainen. Koda muistuttaa jotenkin ulkoisesti kumpaakin. Koda - meidän karhupoika, koko perheen nallekarhu, joka on lauhkea kuin lammas, rakastaa rapsutuksia ja pussailuja. Saattaa välillä riehaantua, mutta on selvästi rauhallisempi puolisko tästä parista. Kodalla on lapsia jo maailmalla useampi pentue, yksi Kodan tytöistä (Sanillan kennelistä) on meillä kotona = Unna. Kodalla on terveet silmät (distichiasis) ja 0/0 polvet. Kodalla on näyttelystä 2 x SERT, Latvian sertti ja 2 x va-CACIB (vahvistuu cacibeiksi).

Pentujen sukutaulun näet alla olevasta linkistä
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FIN55270/08&ReknoI=FI12041/11

No, kuinka ollakaan Kukalla alkoi juoksut kaksi päivää Tiukun jälkeen (Nicolen Je T'aime, sijoitusnarttuni, Kukan ekasta pentueesta). Olin jo päättänyt astuttaa Tiukun näistä juoksuista ja Kukan myös mahdollisesti näistä seuraavista, joten hetken harkittuamme päätimme nyt kuitenkin sitten ryhtyä puuhaan, jossa kaksi pentuetta syntyy lähes samaan aikaan samalla viikollakin mahdollisesti. Eli Kukka astutettiin joulua edeltävällä viikolla rakastamallaan Kodalla :)) Vielä ei ole varsinaisia merkkejä, mutta ihan kuin Kukka olisi vieläkin hellyydenkipeämpi kuin normaalisti, se on aiemmillakin kerroilla tietänyt hyvää ;)
Mikäli olet kiinnostunut yhdistelmästä, ota yhteyttä sähköpostitse tanja (at) nicolen.fi tai soita. Minut tavoittaa parhaiten iltaisin ja viikonloppuisin p. 040-7460 414/Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti