kuva

kuva

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tälläisiä me olemme

Tämä pentue on selvästi rauhallisin pentue mikä meillä on koskaan ollut. Liekö sitä rauhallisuutta on tullut iskä-Kodalta, joka hänkin on rauhallinen havannaherra, lauhkea lammas :)

Yleisesti ottaen pennut ovat kovin reippaita ja uteliaita ihan kaikki. Virkeystilalla on myös paljon merkitystä, kun alkaa katsella millaisia luonteita pennuilla on. Jos pentu on kovin väsynyt ja sitä näkee vain sellaisena hetkenä, voi saada aivan erilaisen käsityksen kuin pennun ollessa virkeänä. Jos taasen näkee pentua vain havahepulin aikana, voi mielessä käydä, että onpas sellainen villi :) No, nämä 7-viikkoa näitä katselleena voin jo jotain näistä kertoa :))

Helinä:
Nopeiten kehittynyt, oppinut kaiken ensimmäisenä. Rohkea ja toimelias neiti. On usein se, joka huutelee porukan pois aitauksesta. Ketterä. Myöskin aika ajoin villi tapaus, menee muiden niskaan yliotteella, kun hampaatkin tulivat ekana suuhun. Pusuttelijatyyppi niinkuin muutkin pentueesta.

Mimmi:
Mimmi ja Pikku-Kukka ovat kovin samanoloisia, ehkä Mimmi on ajoittain rauhallisempi. Mutkaton, seurallinen ja ihmisläheinen. Touhuaa milloin porukassa ja milloin yksinään. Viihtyy myös sylissä silitettävänä. Erittäin valokuvauksellinen. Pusuttelija.

Pikku-Kukka:
Touhukas neiti. Hyväntuulinen, ihmisläheinen pussailija. Tomera tyttönen, joka on aina paikalla kun jotain tapahtuu. Usein tämä valko-musta tyttötrio touhuaa keskenään. Sylissäkin viihtyy, ainakin väsyneenä.

Monna:
Rauhallisin pentueesta, tuumailija. Tykkää pussailusta ja sylissä rapsuttelusta. Kaikkien kaveri, leikkii usein Unnan kanssa, hyppii Unnan päällä. Hyväntuulinen pikkuneiti.

Mini:
Seuramies, hyväntuulinen kaveri. Ei ole moksiskaan vaikka isommat välillä komentaa. Pieni koko ei ole yhtään antanut tasoitusta muille sisaruksille vaan tämä tomera pikkumies tietää kyllä kuinka pidetään omia puolia. Tykkää köllötellä maha taivasta kohti. Symppis kaveri, jonka kaikki haluaisivat, oikea nallekarhu.
Laitetaan tähän postauksen loppuun todistusaineistoa siitä, että Tiukukin on avannut VIP-baarinsa ovet myös muille pennuille kuin omilleen. Siellä koko porukka baaritiskillä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti